Aktuális

Ez a legújabb átverés a Facebookon

A Lidl és a Penny Market nevében kamu nyereményjátékkal próbálnak átverni csalók a Facebookon. Ne dőlj be!

Megtévesztő, a Facebookon megjelent nyereményjátékokra hívja fel a figyelmet két hazai áruházlánc, mindkét társaság azt közölte, hogy visszaéltek a nevével.

A Lidl Facebook-oldalán arra figyelmeztet, hogy nem tartozik a céghez a közösségi oldalon megjelent 30.000 forint értékű vásárlási utalványos játék, sem bármilyen más emelt díjas telefonszámhoz kapcsolódó kezdeményezés. Ezért arra kérik a vásárlókat, hogy ne osszák meg a játékot, és semmilyen utasítását ne kövessék.

A Lidl és a Penny nevében vernek át a csalók

Minden valós Lidl-nyereményjátékról kizárólag a társaság hivatalos Facebook-oldalán található információ – hangsúlyozták.

A Penny Market figyelmeztetése szerint a http://uy4offers.com/pennymhu/ linken olyan játék érhető el, amely megtévesztő, jogellenes. A Facebook alapelveibe, felhasználási feltételeibe is ütköző módon olyan látszatot kelt, mintha azt a társaság szervezné, valamint hogy a játék során nyereményeket adtak, illetve adnak át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top