Aktuális

Csoda mentette meg a kilencedikről kizuhant 87 éves bácsit

Rendkívül furcsa baleset történt Nyíregyházán a napokban. Egy nyolcadik emeleten lakó nő egy nagy csattanást hallott az erkélyről, s mikor kinézett, a felette lakó 87 éves szomszéd bácsit találta pizsamában a kövön. Állítólag odafújta a szél.

Igen érdekes baleset történt Nyíregyházán vasárnap. Az egyik Ószőlő utcai panelház nyolcadik emeletén lakó Ági egy nagy csattanást hallott aznap délelőtt az erkélyről, és legnagyobb meglepetésére a felette lakó 87 éves bácsit találta ott pizsamában, vérző fejjel és kézzel. Amíg a mentők kiérkeztek, addig Jani bácsi előadta a történetét.

A Borsonline szerint a heves szél miatt kilazult Jani bácsi erkélyén az egyik üvegtábla, amit ő megpróbált megjavítani. Nem tudni hogyan, de átbucskázott a korláton, ám még el tudta kapni az erkély peremét, és valahogy bebillegtette magát az alsó szomszéd erkélyére, majd jött a nagy csattanás. Ági, aki már negyven éve lakik az öreg alatti panellakásban, igencsak meglepődött, amikor a véres kezű, vérző fejű felső szomszédja megérkezett az erkélyére. Szerinte az erős szél is segíthetett Jani bácsinak abban, hogy ne kilenc, hanem csak egy emeletet zuhanjon.

A csodával határos menekülés után Jani bácsi jókedvű volt, de a mentők kórházba szállították. A kilazult üvegtáblát a tűzoltók tették a helyére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top