Aktuális

Elszabadult egy kidobó Miskolcon

Változatos időpontokban, ok nélkül támadt az őt alkalmazó borsodi szórakozóhely vendégeire. Vádat emeltek ellene.

Három rendbeli, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdasággal és két rendbeli könnyű testi sértéssel vádolja a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség azt a 40 éves kidobót, aki többször indokolatlanul erőszakosan lépett fel a vendégekkel szemben egy szórakozóhelyen.

 

A vádlott férfi Miskolc egyik szórakozóhelyén dolgozott mint biztonsági őr. 2016. január közepén egy esti rendezvényen volt szolgálatban, amikor egy a belépőt szabályosan megvásárló fiatal férfit nem akart beengedni, és hanyatt lökte. A férfi a földre esett, ahol a vádlott fejbe rúgta. Másodszor már csak azért nem tette meg, mert a közelben állók rákiabáltak. Mikor az atrocitást számon kérte a sértett férfi barátnője, a vádlott kollégája megfenyegette, hogy elvágja a torkát, ha nem fejezi be.

A sértett dobhártyája megrepedt a rúgás következtében. Sérülése 8 napon belül gyógyult.

Pár nappal később ugyanezen a szórakozóhelyen dolgozott a vádlott, amikor két vendég a segítségét kérte egy incidens miatt. A vádlott azonban őket lökdöste ki a helyiségből. Amikor kiértek, egyiküket, egy fiatal férfit erősen pofon vágta három alkalommal is. A bántalmazás következtében a sértett az arcán 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Egy hónappal később a vádlott egy ittas vendéget kísért ki a szórakozóhelyről. Ebben próbált neki segíteni az ittas férfi barátja. Ekkor a vádlott a segítő férfit minden ok nélkül ököllel kétszer arcon ütötte, miközben trágár szavakkal szidalmazta. A sértett rendőri intézkedést kért, de mire a járőr kiérkezett, a vádlott eltávozott a helyszínről.

Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést, valamint a személy és vagyonőri foglalkozástól eltiltás büntetést indítványozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top