Aktuális

Szabadságra ment a világ legszomorúbb jegesmedvéje

Néhány napos szabadságra mehetett Pizza, a világ legszomorúbb jegesmedvéje abból a napfény nélküli kínai bevásárlóközpontból, ahol január óta raboskodik. Állítólag felújítják a kifutóját.

Pár napra kiszabadult neonfénnyel megvilágított parányi kifutójáról Pizza, a világ legszomorúbb jegesmedvéje. Hivatalosan azért vitték el pár napra a jegesmedvét egy óceánparti vízi parkba, mert Grandview Akvárium felújítja a kínai kuangcsoui bevásárlóközpontban található lakhelyét. Az állatvédők szerint a mackó beteg és letört, az áruház pedig így akarja kicsit visszahozni az életkedvét.

Már többször írtunk mi is Pizza keserű sorsáról, aki január óta a kínai bevásárlóközpontban él, megfosztva a napfénytől. Pizza látványosan letargikus, naphosszat csak hever a kifutó padlóján, és mereng a semmibe, ezért ragadt rá a világ legszomorúbb jegesmedvéje név. Pár hónapja egy angliai állatpark felajánlotta, hogy átveszi a kínaiaktól a jegesmedvét azzal a feltétellel, ha nem költöztetnek új mackót a bevásárlóközpontba, és nem kérnek egy jüant sem Pizzáért. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top