Aktuális

Ez történik ma, Roy Scheider születésnapján

Budapesten csütörtök reggel 06:46-kor kel fel a Nap, és 16:09-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. november 10.

1917-ben 41 szüfrazsettet tartóztattak le a Fehér Ház előtt, akik a nők választójogáért tüntettek. 1928-ban ezen a napon koronázták meg Hirohito japán császárt, 1950-ben pedig William Faulknert tünetik ki az irodalmi Nobel-díjjal.

[másolat] - Ez történik ma, Kertész Imre születésnapján

Mai mottónk:

Az ésszerűen élő ember alkalmazkodik a világhoz. Az ésszerűtlenül élő ragaszkodik ahhoz, hogy a világot próbálja magához igazítani.” – George Bernard Shaw

Névnap:

November 10-e Réka, András, Ariella, Tünde, Virginia, Delinke és Mátka napja.

November 10-én született:

Roy Scheider színész (Cápa, Kék villám), Ellen Pompeo színésznő (Grace klinika) és a tragikusan fiatalon elhunyt Brittany Muprhy színésznő (Sin City).

Időjárás:

Csütörtökön a nap folyamán megnövekszik a felhőzet, helyenként kisebb esőre, a magasabban fekvő helyeken akár hószállingózásra is lehet számítani. Hajnalban fagypont körül, napközben 4-9 fok körül alakul a hőmérséklet.

Napi horoszkóp:

A Skorpiókra ma rámosolyoghat a szerencse, a Nyilasok és a Vízöntők munkával kapcsolatos híreket kaphatnak a nap folyamán. A többi csillagjegy horoszkópját itt találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top