Aktuális

Bombát találtak a Dunában, nem járnak a vonatok

Egészen hihetetlen, hogy 70 évvel a 2. világháború befejezését követően még mindig találnak világháborús bombákat Budapesten. Ezúttal a Dunában bukkantak rá, a kiemelés és a hatástalanítás idejére a vonatközlekedés is szünetel a környéken.

Újabb második világháborús bombát találtak a Dunában. Amíg folyik a kiemelése és hatástalanítása szerdán a vasúti közlekedésben is ideiglenes korlátozásokat vezetnek be. Így Ferencváros és Kelenföld vasútállomások között a vonatok közlekedése szünetel.

A Mávinform tájékoztatása szerint a budapesti állomások között délelőtt 10 órától várhatóan délután 1 óráig nem közlekednek a vasúti menetrend szerinti szerelvények, de a Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Székesfehérvár és a Budapest-Pécs vasútvonalon is rövidített útvonalon, Kelenföld állomásig közlekednek, és onnan indulnak a személyszállító vonatok.

A módosított vasúti menetrendről a MÁV-csoport oldalán találhattok részletes információkat, vagy a kövessétek a Vonatinfo mobiltelefonos alkalmazást.

Ferencváros és Kelenföld között nem közlekednek a vonatok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top