Aktuális

Bakancsot akart neki ajándékozni, végül leütötte egy fejszével

Ajándék bakancs, hiányzó kapukulcs és egy fejsze is felbukkan ebben a meglehetősen bizarr bűntényben.

Egy 18 éves nyirádi fiatalember november 5-én délután az egyik helyi szórakozóhelyről ment otthonához egy 57 éves ismerősével, akinek téli bakancsot akart ajándékozni. Az ingatlanhoz érve azonban nem találta a kapukulcsát, amin feldühödött. 

Bakancsot akart neki ajándékozni, végül leütötte egy fejszével
Fotó: police.hu

Vendégével együtt átmásztak ugyan a kerítésen, ám a kapukulcs hiányán ezek után sem tudta túltenni magát. Kiabált, közben pedig a kezében lévő dohánypapírt és dohányt a földre dobta, majd arra utasította ismerősét, hogy szedje fel. Ő erre lehajolt és elkezdte felszedni a földre dobott dohányt és papírt, közben pedig nyugtatni próbálta a fiatalembert. Hiába, ugyanis 18 éves fiú fejszét ragadott és azzal vágta fejbe vendégét, aki a földre zuhant.

Az ütés következtében az idősebb férfi nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett, kórházba vitték.

A helyszínre érkező rendőrök az egresszív fiatalembert elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt  indult ellene nyomozás, szabadlábon hagyása mellett.

police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top