Aktuális

Nemi szervét mutogatta az ablakon kinéző nőnek István

Hónapokon keresztül zaklatta kiszemeltjét a 38 éves férfi.

T. István még 2015 őszén ismerkedett egy óbudai nővel, akit 2016 júliusa óta napi rendszerességgel zaklatott telefonon és SMS-ben. A nőt többször megfenyegette, hogy elutasítás esetén őt, illetve családját bántalmazni fogja. Óbudán, a nő Csobánka téri lakásánál és munkahelyén is rendszeresen megjelent, illetve követte is őt.

A 38 éves férfi idén szeptember 16-án este is megjelent a Csobánka téren, és a nemi szervét mutogatta az ablakon kinéző nőnek. Két nappal később újra felkereste a nőt, ekkor a lakás ablakát és annak keretét kavicsokkal megdobálta, aminek következtében az ablak betört, az ablakkeret pedig beszakadt.

A rendőrök a férfit 2016. szeptember 20-án szendrői lakcímén fogták el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága zaklatás, szeméremsértés, garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást befejezte, az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top