Aktuális

Facebookon figyelte ki az esküvőket, ahová később lopni ment

A Facebookon figyelte ki, hol lesz esküvő a környéken, majd ő is elment a lagziba, de nem menyasszonyt táncoltatni, hanem feltörni néhány autót. Két esküvőt tett feledhetetlenné a hívatlan vendég, míg lekapcsolták a rendőrök.

Egy leleményes tolvaj ötvözte a 21. századi technikát a régi iskola módszereivel, és így jutott pénzhez. Azaz a Facebookon kifigyelte, hogy a környéken hol tartanak esküvőt, majd a násznép parkoló autóinak ablakát betörte, és a benne hagyott értékekkel távozott. A rendőrségre két napkori esküvőről érkeztek bejelentések, utána kezdetek széles körű adatgyűjtésbe a nyíregyházi nyomozók.

Látóterükbe került P. János 39 éves baktalórántházi lakos, akit november 4-én otthonában el is fogtak, majd kihallgattak. János nem tagadta a cselekmények elkövetését, viszont az ellopott pénzt nem tudta visszaadni, mert azt a családjára költötte. Az értéktelennek vélt tárgyakat a lakodalmi parkoló melletti kukoricásban rejtette el, amiket meg is mutatott a rendőröknek.

P. Jánost őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Olvass szerencsésebb esküvőkről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top