Aktuális

Becsomagolta a bevételt a hentes a néninek

Hús helyett véletlenségből az üzlet napi bevételét csomagolta be egy fáradt hentes egy nyugdíjas néninek Németországban.

Nem tartotta meg a talált pénzt a becsületes nyugdíjasA 79 éves néni alig valamivel zárás előtt felvágottat és borjúhúst vásárolt szokásos hentesénél, az áruért pedig 5 eurót fizetett.

Amikor az idős nő otthon kibontotta a hentesüzletben kapott csomagot, leesett az álla, abban ugyanis nem hús, hanem közel 2000 euró készpénz lapult. Az eladó összetévesztette a becsomagolt húst és a pénztárgép mellett heverő, szintén húsospapírba göngyölt napi bevételt és véletlenül ez utóbbit tette a néni szatyrába.

A döbbent asszony fejében saját bevallása szerint egy pillanatig sem fordult meg, hogy megtartja a pénzt. Rögtön felhívta a hentesüzletet, mivel azonban ott záróra után senki nem vette fel a telefont, a rendőrséget tárcsázta. Másnap aztán visszajuttatták a pénzt az üzlet tulajdonosának.

A nyugdíjas becsületességét 100 eurós pénzjutalommal és egy kosár kolbásszal jutalmazta a hentes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top