Aktuális

A BKK-bérletek is tovább lesznek érvényesek

A november eleji hosszú hétvégére és az iskolai szünetre tekintettel a BKK meghosszabbította azoknak a bérleteknek az érvényességét, amelyeken az érvényességi idő végeként 2016. november 3., 4. vagy 5. van feltüntetve.

A 2016. november 3-án, 4-én vagy 5-én lejáró BKK bérleteket egységesen 2016. november 7-én 24 óráig fogadják el.

A hosszabb érvényességi idő valamennyi havibérletre (budapesti bérletek, környéki bérletek, HÉV-bérletek, kutyabérlet, kerékpárbérlet) vonatkozik, azok teljes árú és kedvezményes változataira egyaránt. A Budapest-bérletek Budapest közigazgatási határain belül a MÁV-Start Zrt. meghatározott vonatain és a Volán-társaságok kijelölt elővárosi járatain is a meghosszabbított érvényességi idő végéig használhatók.

Ahogy azt korábban már megírtuk, két nappal meghosszabbították az októberi vasúti és autóbuszos dolgozói és tanulói havibérletek érvényességi idejét is, így a GYSEV, a MÁV-Start és a Volán helyközi járatain a bérletek szintén november 7-én 24 óráig használhatóak.

Mivel valószínűleg sokan akarják majd egyszerre megvenni a bérletüket az őszi szünet és a szabadságok után, ezért a hosszabbítás célja, hogy ezt zökkenőmentesebben lehessen megtenni. Ugyanakkor célszerű lehetőség szerint nem utolsó napra hagyni a bérletvásárlást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top