Aktuális

Rokonok balhéztak a szegedi bíróságon

Nem tetszett a családtagoknak a bíró ítélete, ezért ordibáltak, dulakodtak és garázdálkodtak a szegedi bíróságon.

Ki kellett vezettetni a tárgyalóteremből a vádlottak mintegy 20 fős rokonságát, akiknek nem tetszett, hogy a bíró négy, illetve nyolc év letöltendő fegyházbüntetésre ítélte a fegyveres rablás elkövetőit a Szegedi Járásbíróságon. A hangulat akkor vált igazán forróvá, amikor a bíró a másodrendű vádlott büntetését közölte. A nyolc év fegyház hallatán a rokonok kiabálása csak fokozódott, a testületet szidalmazták és fenyegették, többszöri bírói utasításra sem hagyták abba a rendzavarást, ezért kivezettették őket a teremből.

A balhé a folyosón folytatódott tovább, ahol egy vitrin üvege betört, illetve rendőröknek kellett megakadályozni, hogy a rokonok ne törjék be azt az üvegajtót, ami elválasztotta a rokonságtól a két vádlottat. A húszfős társaságot végül rendőrök kísérték ki a bíróság épülete elé.

A Délmagyar úgy tudja, hogy ez szomszédos tárgyalóteremben tanúként meghallgatott rendőrök is segítettek a társaság megfékezésében.

Olvass még Szegedről azt NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top