Aktuális

Ittasan eltévesztette a lakást, összeverték a rendőrök

A jócskán becsiccsentett Sztefánnak csak annyi volt a bűne, hogy más ajtóba akarta bedugni a kulcsát. Mindezt 7 bordája és az arca bánta.

A 27 éves eperjesi Sztefán állítja, részegen hazafelé menet eltévesztette a bejárati ajtót. A lakásban élő nő viszont azt hitte a férfiről, hogy betörő, ezért azonnal értesítette a rendőrséget. Amíg a férfi a kulcsát próbálta behelyezni a szomszédasszony zárjába, megérkeztek a rendőrök.

Ittasan eltévesztette a lakást, összeverték a rendőrök

A rendőrök állítása szerint Sztefán agresszív volt, vulgáris szavakkal illette őket és ütötte-verte az ajtót, ezért őrizetbe vették. S mivel ellenállást tanúsított, ezért kénytelenek voltak erőszakot alkalmazni. A férfit úgy összeverték, hogy kórházba kellett szállítani: nemcsak az arcán sérült meg, hanem hét bordája is eltört – számolt be az esetről a parameter.sk.

A rendőri beavatkozás indokoltságát most a belügyminisztérium vizsgálja, de Sztefán sem ússza meg: hivatalos személy ellen elkövetett erőszakkal gyanúsítják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top