Aktuális

Tengerbe csapódott egy repülő, de nem tudják, melyik gép – frissítve

Mianmar nyugat partjainál láttak tengerbe zuhanni egy azonosítatlan repülőt, egyelőre csak annyi biztos, hogy nem a helyi légitársasághoz tartozott a gép. Aztán kiderült, hogy nem is zuhant le semmi.

Péntek délelőtt zuhant vízbe a repülőgép, amelyről a mianmari hatóságok egyelőre nem tudják, kihez tartozik, és kik ültek a fedélzetén.

Tin Maung Ni a mianmari polgári légi közlekedési hatóságtól azt mondta: “egy dolog biztosnak tűnik, nem mianmari légitársaság járatáról van szó”.

A tisztségviselő szerint a hatóságokat helyiek értesítették arról, hogy egy repülőgép péntek délelőtt a tengerbe zuhant. Mianmarral egyelőre egyetlen külföldi légitársaság sem lépett kapcsolatba a történtek miatt.

A polgári légi közlekedési hatóság tisztségviselőit a helyszínre küldték, hogy vizsgálódjanak az ügyben. Jelentésük helyi idő szerint délután 3-kor várható –  tette hozzá Tin Maung Ni.

Frissítés (11:20): A távirati iroda frissítette hírét, miszerint befejeződött a nyomozás Manaung szigetének közelében, miután a polgári repülés helyi részlegének munkatársai nem találtak arra utaló jeleket, hogy az elmúlt időszakban bármi is lezuhant volna a közelben.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top