Aktuális

Ez történik ma, John Cleese szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 07:25-kor kel fel a Nap, és 17:30-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. X. 27.

1492-ben Kolomusz felfedezte Kubát. 1775-ben megalakul a US.Navy. 1939-ben megszületik John Cleese filmes. 1987-ben a magyar kormány bevezeti a világútlevelet. 1991-ben a Jugoszláv Néphadsereg megbombázta Barcs városát.

Ez történik ma, John Cleese szülinapján

Mai mottónk:

Nem fogok kutakodni. Magamban pusztítanék el valamit, ha arra adnám a fejem.

Arthur Hailey

Névnap:

Október huszonhetedike Szabina, Bese és Szavella napja.

Október huszonhetedikén született:

Kazinczy Ferenc, Sylvia Plath írónő, John Cleese brit humorforrás, Monty Python-alapító és Roberto Begnini olasz filmes.

Időjárás:

Csütörtökön napos időszakokra mindenhol számíthatunk. Nyugaton növekedhet meg erőteljesebben a felhőzet, de sok eső ott sem lesz. Hajnalban 0 és 7, délután 9 és 14 fok között alakul a hőmérséklet. Nem várható fronthatás.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja csütörtöki horoszkópjuk: “Talán mindig többet adsz annál, mint amennyit adnod kellene. Lehet, hogy azzal, hogy többet adsz, másokat zavarba hozol, és te is folyton emiatt kerülhetsz nehéz helyzetbe. Lehet, hogy sokkal jobb lenne, ha ma csak annyit adnál, amennyit szükséges adnod.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top