Aktuális

Elnyelte a nyugdíjat az automata

Durva tréfát űz a technika egy hetvenhárom éves nyugdíjas bácsival Kaposváron. Az idős ember egy ATM-ből szerette volna felvenni nyugdíját, ám az automata nem adta ki a bankjegyeket, csak levonta a számláról a pénzt.

Eddig úgy néz ki, bottal ütheti nyugdíja nyomát egy kaposvári nyugdíjas. Gömbös Pál ötvenezer forintot szeretett volna levenni a számlájáról a kaposvári buszpályaudvar bankjegykiadó automatájánál, ám az egyenleg lekérdezése után az ATM nem adta ki a bankjegyeket, sem a bizonylatot, ellenben – mint utólag kiderült – levonta a számláról a pénzt.

Pál még vagy ötven percig rostokolt az automata mellett, hátha felböffenti az ötvenezer forintját egy óvatlan pillanatban, de ez sem történt meg. Viszont két másik nő is ugyanígy járt, míg közben voltak olyanok, akiknek simán adott pénzt az ATM.

A kaposvári bankfiókban nem tudtak segíteni a köddé vált ötvenezer forint felkutatásában a 73 éves nyugdíjasnak, neki kellett felhívnia a budapesti központot, ahonnan eddig még nem hívták vissza, ahogy a kaposvári fiókból sem, pedig mindkét helyen megígérték.

sonline.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top