Aktuális

Üzletbe tört be az élsportoló

Épp egy mobiltelefon-üzlet kirakatát ütötte be egy kalapáccsal, és próbált meg minél több műszaki eszközt ellopni a híres spanyol kerékpáros, Aitor Gonzalez, amikor a rendőrök tetten érték.

Már rég nem a sportsikerekről szólnak a hírek, ha Aitor Gonzalez szerepel bennük. Még 2002-ben nyerte meg a Vueltát, illetve három szakaszt a Giro d’Italián, és egyet a Tour de France-on, de azóta semmi pozitív hír nem érkezett a sportoló felől. Most azért került be a hírekbe, mert a rendőrök rajtakapták, ahogy kalapáccsal beüti egy Alicantéban lévő mobiltelefon-üzlet kirakatát, és onnan műszaki eszközöket próbál ellopni

Aitor Gonzalez 2007-ben - Fotó: elmundo.es
Aitor Gonzalez 2007-ben – Fotó: elmundo.es

A most 41 éves Gonzales mélyrepülése 2005-ben kezdődött, amikor anabolikus szteroidokkal bukott az akkori Vueltán. 2007-ben még csak piros lámpákat vesz semmibe autójával, a rendőrök csak autós üldözés után tudták megfogni. Pár hónapra rá már bekokainozva száguldozott a kocsijával, amiért csak ezereurós pénzbüntetést kapott és bevonták a jogsiját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top