Aktuális

Bearanyozták az autóbalesetet

Street art alkotás, mélyebb értelemmel bíró morális üzenet vagy egyszerű gyerekcsíny? Bármelyik lehet az ok, amiért lefújtak aranyra egy fának hajtott autót.

A szóban forgó Toyota Melbourne-ben hajtott neki egy fának, a találkozás pedig leginkább az autón hagyott fájó nyomokat: a kocsi eleje ugyanis szinte teljesen körülüleli a balesetben sokkal ártatlanabb fatörzset.

Bearanyozták az autóbalesetet, de senki sem tudja, miért

De igazából nem is ez a lényeg, hanem, hogy az autót valamiért a legjobbnak látta otthagyni tulajdonosa, így az október 16-án történt baleset után a kocsi magányosan (a slusszkulccsal még mindig az indítóban) rostokolt a járdaszigeten.

És ezen a ponton valaki úgy döntött, hogy ideje aranyba mártani a jelenetet – már konkrétan az autót –, szóval most már egy összetört arany roncs vesztegel a járdasziget közepén.

Bearanyozták az autóbalesetet, de senki sem tudja, miért
Bearanyozták az autóbalesetet, de senki sem tudja, miért

Az ausztrál közösségi médiát teljesen kiborította a téma, senki sem tudja, ki lehetett a street art művész, azt pedig pláne nem, hogy mi lehetett a célja ezzel a gerillaakcióval. Dadaista gesztus vagy körmönfont koncepció… ti mire tippeltek? 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top