Aktuális

Mémözönt indított a Jézus-szobor új feje

Az egyik kanadai templom udvarában álló kis Jézus-szobor fejét valaki ellopta. Mit volt mit tenni, valamivel pótolni kellett a hiányosságot. Egy helyi "művésznek" ez olyan jól sikerült, hogy az egész világ röhög az eredményen. A tolvaj pedig úgy döntött, inkább visszaszolgáltatja az eredetit.

A Mária a kis Jézussal szobrot valaki jócskán megrongálta. Úgy gondolta, otthonra mindenképpen kell Jézuska feje, ezért elvitte. Helyére pedig a helyi “művész” olyan ocsmányságot kreált, ami aztán sokakat megihletett. Egész mém-gyár indult be a csodás alkotás láttán.

Az alkotás nem éppen hasonlít az eredetire

Beindult a Jézuska-szobor mémgyár

Nos, a mémgyártás nem várt következménnyel járt. A templom plébánosát is meglepte, amikor pénteken megjelent egy nő az ellopott Jézus-fejjel. Bosszantották a gúnyolódások, ezért inkább visszavitte az eredetit. Azt mondta, egy személyes gondokkal küszködő férfi lopta el a szobor fejét. Az atya úgy döntött, nem jelenti fel a tolvajt. Inkább örömmel helyezte vissza a sárga elrontott izé helyére az eredetit.

Megkerült az ellopott Jézus-szobor feje

(CBC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top