Aktuális

Egerek ették a biokölest a boltban

A bioköles még az egereknek is ízlik. Az egyik szombathelyi élelmiszerbolt vásárlója kis híján rosszul lett, amikor a biokölesek között válogatva meglátta az egereket, a szétrágott zacskókat, na meg a szanaszét hagyott ürüléket. Úgy döntött, ezúttal nem kér a biokölesből.

A Nyugat.hu gyanútlan olvasója több más élelmiszer mellett mogyorós biokölesgolyót akart vásárolni az egyik közkedvelt szombathelyi szupermarketben. A bioételek polcához lépett, ahol kicsit kotorászott a zacskók között, hátha lapul közöttük még egy mogyorós is a sajtos és sima köleszacskók között. Mogyorósat nem talált, ellenben kirágott tasakokat és sok-sok apró, tökéletesen beazonosítható egérürüléket annál inkább. A vásárló szinte sokkot kapott a látványtól, el is ment a kedve egy időre a kölesgolyótól, de még az üzlettől is.

Mostantól érdemes figyelmesebben válogatni a bioélelmiszerek között, mert a történet szerint már nem csak a paleotészta-üzemben rohangálnak az egerek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top