Aktuális

Hosszú hétvégi gyógyfürdős programok

Hűvös időben a legjobb kikapcsolódás egy kellemes meleg vízben ejtőzni, pihenni... Ismerjék meg Zalakaros és Sárvár mesés, kikapcsolódásra hívogató fürdőit!

                                                “Tök jó” az őszi szünet Zalakaroson!

 

A korábbi évekhez hasonlóan, Zalakaroson a fürdő és a város közös szervezésében idén is rendezvénysorozat indul az őszi szünetben. Kicsik és nagyok egyaránt érdekes és szórakoztató játékok keretében ismerkedhetnek meg a tökfaragás rejtelmeivel. A szülőkkel együtt elkészített alkotások a Fürdő főbejáratához kerülnek kiállításra, ahol minden arra járó megcsodálhatja őket. Gyógyászati és wellnessrészlegünk az őszi szünetben is kényeztetést kínál gyógyulásra, feltöltődésre vágyó vendégeinknek.

A táncos lábú csemetéket táncverseny, táncbemutató és a Bóbita zenekar koncertje szórakoztatja. A Fürdő előtti sétányon kirakodóvásár, kézművesek bemutatói és borházak csábítják az érdeklődőket. Zalakaroson ősszel is együtt kapcsolódhat ki a család!

                                                       A sárvári csodafürdő

A Sárvári Fürdő méltán az ország egyik legnépszerűbb fürdője, a kínálat páratlan, a gyógyvíz kiváló, a gyermekek pedig garantáltan nem akarnak majd hazamenni. A családi fürdő az izgalmas csúszdáival, játékokkal teli medencéivel elkülönül a gyógyvizes, nyugodtabb résztől, így tényleg mindenki jól érzi itt magát, a gyerkőcök kedvükre pancsolhatnak, a pihenni vágyók pedig észre sem veszik a nyüzsgést. A játszóházban animátorok játszanak és barkácsolnak a kicsikkel, míg apa és anya lopnak maguknak egy kis időt a szaunavilágban vagy kényeztetik magukat egy masszázzsal. A sárvári fürdőnek a kedvezményes családi jegyek révén nagyon családbarát árpolitikája van. Ezen kívül nincsenek zónák, a belépő tartalmazza az összes medence, csúszda használatát, sőt  a parkolás is ingyenes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top