Aktuális

Teréz körúti robbantás: Facebookon mondanak hálát a sérült rendőrök

Folyamatosan javul a Teréz körúti robbantásban megsérült két rendőr állapota, egyikük a Facebook-oldalán köszönte meg a támogatást.

Két rendőr sérült meg szeptember 24-én a Teréz körúti robbantásban, amelynek feltételezett elkövetőjét tegnap fogták el a hatóságok. A merényletben V. László a lábán, míg A. Szabina a fején szenvedett sérüléseket, a rendőrök pár napja elhagyhatták a kórházat. László az interneten, saját Facebook-oldalán mondott köszönetet a sok támogatásért, amiket kaptak.

“Szeretném megköszönni mindenkinek az elmúlt két hétben nyújtott segítséget.Köszönöm a családomnak, barátaimnak, bajtársaimnak a rengeteg erőt, amit adtatok. Nélkületek nem tudtunk volna ilyen hamar helyrerázódni. Még hosszú út áll előttünk, de a nehezén már túl vagyunk. Köszönjük” – írta a férfi a közösségi oldalon.

A Teréz körúti robbantó elfogásával kapcsolatban rendezett sajtótájékoztatón szó esett a sérült rendőrökről is, akik néhány hónap múlva akár munkába is állhatnak. 

Blikk

Olvass még a Teréz körúti robbantásról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top