Aktuális

Magyar katonanőre támadt egy szír férfi

Az őrvezetőként szolgáló katonanő Röszke külterületén vigyázta a határt, amikor a Szerbia felé igyekvő támadó nekiugrott.

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a szír férfit, aki a gyanú szerint Röszke külterületén a határzár mellett támadt egy ott szolgálatot teljesítő őrvezető nőre.

A támadó – akit Németországban az eddigi adatok szerint menekültként vettek nyilvántartásba – a magyar-szerb határon felállított kerítésen keresztül kívánt Szerbiába jutni Röszke külterületén csütörtök este, úti célja Törökország volt.

A férfi észrevette a három társával szolgálatot teljesítő katonanőt, aki egy kicsit eltávolodott kollégáitól. Ekkor a gyanúsított egy közel egyméteres, kihegyezett akáckarót feje fölé emelve rátámadt a katonanőre. Ezt észrevették a katona járőrtársai is, akiknek egy méterre a sértettől sikerült megállítaniuk a szír férfit, és így megakadályozták a sérülést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top