Aktuális

Börtönbe kerülhet a liftes perverz

Börtönbe kerülhet az a debreceni férfi, aki még szeptemberben szexuálisan molesztált egy fiatal lányt egy társasház liftjében.

Szeméremsértés miatt emelnek vádat egy 31 éves debreceni férfi ellen, aki még szeptemberben molesztált egy 20 éves lányt egy társasház liftjében. Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a sértett bement egy Csapó utcai társasházba, ahová követte egy idegen férfi, aki a liftbe is beszállt vele. Az egyik emeletnél a férfi kiszállt a liftből, az ajtót a lábával kitámasztva végigmérte a lányt, akinek ennyi elég volt ahhoz, hogy menekülőre fogja a dolgot. Ám a perverz nem engedte ki a felvonóból, helyette szeméremsértő módon odanyúlt a combjához és megfogta kezét. A riadt lány erre ellökte magától a férfit, és sikerült elszaladnia.

A szexuális molesztálásról egyből értesítette a rendőrséget, akik a helyszín közelében elfogták J. Szilárdot. A férfi a rendőrkapitányságon beismerő vallomást tett, a vádemelési javaslat már a járási bíróság asztalán fekszik.

dehir.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top