Aktuális

Ez történik ma, Roger Moore szülinapján

Budapesten péntek reggel 07:05-kor kel fel a Nap, és 17:53-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. X. 14.

1763-ban e napon alapították meg az egri Líceumot. 1927-ben megszületett Roger Moore brit színész, 1947-ben Chuck Yaeger először lépte át a hangsebességet.

Ez történik ma, Roger Moore szülinapján

Mai mottónk:

Az anyai feladat az, hogy levegyem rólad a felelősséget. Csinálhass hülyeségeket, lehess hibás, okozhass kárt, megoldom. Hiszen te vagy a gyerek. Az én gyerekem maradsz, nekem meg kell védenem téged, minden körülmények között.

Sándor Erzsi

Névnap:

Október tizennegyedike Ilona, Helén, Buzát, Ilma és Trixi napja.

Október tizennegyedikén született:

Roger Moore brit színész, Cliff Richard énekes, Nádas Péter író és Péterfy Bori énekesnő.

Időjárás:

Pénteken változó, de száraz idő várható, a legfelhősebb a Dunántúl északi-északkeleti része és a főváros környéke lesz. Északnyugaton megerősödik a keleti-délkeleti szél. Hajnalban -1, +6 fok várható, északkeleten akár gyenge fagy is lehet. Délután 10-17 fok várható, melegfronti tünetek mellett.

Napi horoszkóp:

A Bak jegyűek számára ezt mondja szerelmi horoszkópjuk: “Az érzéseidet pusztán el kellene fogadnod. Az érzéseid úgy tökéletesek, ahogy vannak. Nincs olyan, hogy valamit érezned kellene, és te nem azt érzed. Az érzelmeid mindig pontosak és helyénvalóak.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top