Aktuális

Trump keze úgy járt a szoknyája alatt, mint egy polip

Két nő is szexuális zaklatással vádolja az amerikai elnökválasztás republikánus jelöltjét, Donald Trumpot. A nőkről minősíthetetlenül beszélő Trump tagad.

A New York Times szerdai számában nyilatkozott két nő is, akik azzal vádolják Donald Trumpot, hogy korábban zaklatta őket.

Az egyik nő, a most 74 éves Jessica Leeds azt mondta az amerikai napilapnak, hogy harminc évvel ezelőtt egy repülőn futott össze a mostani elnökjelölttel, aki elkezdte fogdosni a melleit, és megpróbált a szoknyája alá nyúlni. “Olyan volt, mint egy polip. Mindenhol a kezét éreztem.”

Az ohiói Rachel Crooks pedig 22 éves volt, amikor 2005-ben a milliárdos ingatlanmágnás irodaépületében, a Trump Towerben találkozott Trumppal, aki a nőt akarata ellenére szájon csókolta.

via GIPHY

Donald Trump a cikkre reagálva azt mondta: az egészből semmi nem igaz. Ügyvédei levelet írtak a lapnak, melyben a “rágalmazó” cikk visszavonását és bocsánatkérést követelnek. Trump szóvivője veszélyesnek nevezte, hogy a The New York Times “teljesen alaptalan, összehangolt karaktergyilkosságot indít” az elnökjelölt ellen.

Szintén szerdán jelent meg a floridai The Palm Beach Postban Mindy McGillivray története, aki azt állítja, hogy Trump a falhoz szorította, akarata ellenére megfogdosta, és megcsókolta, amikor 13 éve a milliárdos birtokán találkoztak.

Múlt pénteken került nyilvánosságra az a felvétel, amely minden eddiginél nagyobb csapást mért Trump elnöki ambícióira. Egy tévéfelvétel előtt, már bemikrofonozva arról beszélt, hogy szabadon fogdoshatja a nőket pusztán azért, mert híres. Trump bocsánatot kért, de egyúttal figyelemelterelő fogásnak minősítette a felvétel közzétételét a kampányban. Majd vasárnap, az elnökjelölti vitában azt mondta: sosem tett olyasmit, mint amiről a felvételen beszélt.

További cikkek Donald Trumpról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top