Aktuális

10 napja nyomtalanul tűnt el a 13 éves gyömrői fiú

10 nappal ezelőtt, október 1-jén tűnt el a 13 éves gyömrői fiú. Azóta senki sem tudja, hol lehet, mi történhetett vele. A rendőrség nyomozása sem járt eddig sikerrel, így a fiú felkutatásához a lakosság segítségét is kérik.

A 13 éves gyömrői Juhász Richárdot október 1-jén, szombaton látták utoljára a gyömrői vasútállomáson. A fiú még felszállt a Nagykátáig közlekedő vonatra, de a településre már nem érkezett meg. Azóta semmilyen életjelet nem adott magáról, nyomtalanul eltűnt, nem tudni, hová mehetett. A rendőrségi nyomozás sajnos az elmúlt tíz napban nem járt sikerrel.

Ricsi 165 centi magas, 55 kiló, barna szemű, barna hajú fiú. Eltűnésekor szürke nadrágot és sötétkék felsőt viselt.

A rendőrség kéri, aki látta a fiút vagy bármilyen információval rendelkezik arról, hogy jelenleg hol lehet, vagy bármit tud az eltűnésével kapcsolatosan, jelezze a 107-es, 112-es segélyhívó telefonszámok egyikén, de bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számon is tehet.

(Eltűnt Emberekért)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top