Aktuális

Így semmisít meg 12 ezer hamis órát a NAV

Újságírók előtt semmisített meg a NAV 12 ezer hamis órát, amiket még augusztus elején foglaltak le a beregsurányi határállomáson.

Még augusztus elején foglalták le azt a 12 ezer hamis órát egy a beregsurányi határátkelőnél kilépésre bejelentkezett kisteherautóból, amit ma nyilvánosan megsemmisített a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nyíregyházán. A kisteherautó sofőrje nem tagadta, hogy a csomagtérben márkás órákat szállít, csak azt nem közölte a vámosokkal, hogy mindegyik hamis. Ha a vekkerek forgalomba kerülnek, akkor mintegy 680 millió forint kárt okoztak volna a hamisítók az eredeti órák gyártóinak.

Így semmisít meg 12 ezer hamis órát a NAV

Két ukrán férfi ellen indított eljárást az ügyben a hatóság.

A 12 ezer órát ma a nyíregyházi hulladékkezelő udvarára szállították, ahol a NAV munkatársai a földre szórták őket, majd egy dupla tengelyes teherautóval oda-vissza közlekedtek a hamis órákkal kirakott úton. Ami ezután maradt, azt egy homlokrakodóval csinos kis kupacba rakták. 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top