Aktuális

Szerdán már havazhat

Elő a télikabáttal, sapkával, kesztyűvel - már október elején! Készülj, mert a kellemes vénasszonyok nyara után hétfőtől hirtelen beköszönt a novemberre jellemző komoly hideg és lehűlés, helyenként hóval. Örülhetünk, ha legalább a 10 fokot eléri a legmelegebb napi maximumhőmérséklet. Szerdán a magasabban fekvő területeken akár hó is eshet!

Hétfőn átmeneti rövid felszakadozások mellett többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Több helyen valószínű eső, zápor. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 14 és 17, a Dunától keletre 17 és 21 fok között alakul – számolt be a hirado.hu.

Szerdán már havazhat

Kedden országszerte borult idő várható, többfelé esővel, záporral; többfelé viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között alakul.

Szerdán napközben felhőátvonulások lesznek több-kevesebb napsütéssel, helyenként futó záporral. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul, a Kékesen hózáporok is lehetnek.

Szerdán már havazhat

Csütörtökön több helyen valószínű eső, záporeső. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 13 fok között alakul.

Pénteken egyre több helyen valószínű eső, zápor. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top