Aktuális

Harminchat éves Depeche Mode-felvételt rejtett a padlás

Harminchat éves Depeche Mode-felvételt talált egy brit fodrász padlástakarítás közben, ami a legendás banda egyik első fellépésén készült.

Nem mindennapi leletet talált saját padlásán egy brit fodrász. A padlástakarítás közben előbukkanó szalagokon a Depeche Mode egyik 1980-as korai fellépése hallható. Robin Neale a szalagok megtalálása után egyből emlékezett arra, hogy akkortájt fodrásztanuló volt és a banda essexi fellépései alkalmával sokszor ő lőtte be a srácok haját a Crocs éjszakai klub mosdójában. Egy ilyen este a DJ felvette a koncertjüket a keverőpultról, és odaadta neki a tekercseket, amelyek harminchat évet pihentek a fodrász padlásán.

A kiváló minőségű felvételt bedigitalizálták, szerepel rajta például a Just Can’t Get Enough egy kezdetleges változata, valamint több darab a korai koncertrepertoárból, köztük az Addiction, a Television Set, a Tomorrow’s Dance, a Reason Man, de hallható rajta az Ice Machine, a Radio News vagy a Photographic is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top