Aktuális

Ez történik ma, Erika Eleniak születésnapján

Budapesten csütörtök reggel 06:44-kor kel fel a Nap, és 18:23-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. IX. 29.

1848-ban ezen a napon zajlott a dicsőséges pákozdi csata. 1938-ban ezen a napon osztották szét Csehszlovákiát. 1969-ben megszületett Erika Eleniak amerikai színésznő, a Baywatch első sztárja.

Ez történik ma, Erika Eleniak születésnapján

Mai mottónk:

Az információáramlás hierarchizált folyamat. Más szóval: hatalmi megoszlás. Akik hozzáférnek az információhoz (vagyis “tudnak”), azok lekörözik – rosszabb esetben kizsákmányolják – azokat, akik nem férnek hozzá az információhoz (azaz: nem “tudnak”).

Almási Miklós

Névnap:

Szeptember huszonkilenc Mihály, Gábor, Gabriella és Ráfis napja.

Szeptember huszonkilencedikén született:

Anita Ekberg, Jerry Lee Lewis, Rebecca de Mornay és Erika Eleniak amerikai színésznő.

Időjárás:

Csütörtökön napsütéses napunk lesz, kezdetben erősebb fátyolfelhőkkel. Csapadék nem várható. A nyugati, délnyugati szél az északi és keleti tájakon megélénkülhet. Hajnalban 6-13, délután 22-27 fok várható.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Ma szívesen döntesz úgy, hogy helyükre teszed a dolgokat, és a helyükre teszed az embereket. Fontos, hogy tudd: ha ma sikerül átláthatóvá tenned a viszonyaidat, és rendezned a rendezetlen tartozásokat, akkor egy sokkal stabilabb és biztonságosabb alapról folytathatod az ügyintézést holnaptól.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top