Aktuális

Ez történik ma, Gwyneth Paltrow születésnapján

Budapesten szerdán reggel 06:43-kor kel fel a Nap, és 18:25-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. IX. 28.

1630-ban Bethlen Istvánt erdélyi fejedelemmé választják. 1787-ben elfogadják az Egyesült Államok alkotmányát. 1971-ben Mindszenty Józsefet a kommunisták eltávolítják Magyarországról.  1972-ben megszületik Gwyneth Paltrow színésznő. 1994-ben ezen a napon történt az észt  Estonia komp 900 áldozattal járó katasztrófája, amit egyesek a brit titkosszolgálat számlájára írnak.

Ez történik ma, Gwyneth Paltrow születésnapján

Mai mottónk:

Nem az a fontos, hogy szép vagy csúnya a kiskutya, hanem az, hogy szeresse őt a fogékony életkorban levő gyerek, gondoskodjon róla. Ettől később talán az öregekkel, a betegekkel, a szegényekkel és minden rászorulóval szemben irgalmat fog gyakorolni.

Almási Éva

Névnap:

Szeptember huszonnyolcadika Vencel, Tárkány és Velek napja.

Szeptember huszonnyolcadikán született:

Marcello Mastroianni, Brigitte Bardot, Sylvia Kristel, Mika Hakkinen és Gwyneth Paltrow színésznő

Időjárás:

Szerdán napsütéses reggel után északnyugat felől fátyolfelhők sodródnak fölénk, csapadék nélkül. Időnként megélénkülhet a nyugati-délnyugati szél. Hajnalban 3 és 10, délután 20 és 25 fok között alakul a hőmérséklet. Frontmentes szerda.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja szerdai horoszkópjuk: “Olyan problémával találod szemben magadat, amelyet csak a kreativitásod segíthet megoldani. A nap mottója: “Tanítványa légy a szivárványnak, ne a rabszolgája.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top