Aktuális

Teréz körúti robbantás: helyreállt a forgalom a környéken

Végeztek a helyszínelők a Teréz körúton, ahol szombat éjszakai házi készítésű robbanószerkezet robbant fel. Helyreállt a gyalogos és a közúti forgalom.

Vasárnap késő este befejezték a helyszínelést a hatóságok a fővárosi Teréz körúton, ahol szombat este egy házi készítésű robbanószerkezettel elkövetett robbantásban sebesült meg két járőröző rendőr. A kordonokat elbontották, a területzárást feloldották. A gyalogos és a közúti forgalom helyreállt.

MTI Fotó
MTI Fotó

A 4-es és a 6-os villamospótló autóbuszok, valamint a 70-es és a 78-as trolibuszok ismét az eredeti útvonalon közlekednek.

A fővárosi Teréz körút 2-4. szám előtt szombat éjjel történt robbantásban egy rendőr életveszélyesen, a másik súlyosan sebesült meg. Vasárnap estére mindkettőjük állapotát stabilizálták. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda emberölés kísérlete miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

MTI Fotó
MTI Fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top