Aktuális

Erkélyéről lövöldözött a galambokra

Az erkélyéről légpuskával lövöldözte a galambokat egy székesfehérvári férfi. Az persze eszébe sem jutott, hogy bárkit eltalálhatott volna, hiszen a környéken sok a gyerek, és a kutyáikat is sokan sétáltatják.

A férfi kilépett az erkélye ajtaján, célzott, és lőtt, ezt látták a székesfehérvári lakótelepen élők. Valaki pedig mindezt videóra is vette. A férfi – úgy tűnik – nem különösebben kedveli a környéken a túlzottan elszaporodott galambokat, ezért találhatta ki, hogy ilyen igencsak brutális módon “védekezik” ellenük. Az állatvédők szerint egy ilyen sűrűn lakott környéken felfoghatatlan, hogyan juthat eszébe bárkinek is lövöldözni. Nem csupán az a probléma, hogy megöli a galambokat, hanem hogy az utcán bárkit eltalálhatott volna a légpuskával.

Egyelőre vizsgálják, vajon a környéken a lövöldözés okán találtak-e több galambtetemet, ugyanis a videó alapján nem dönthető el egyértelműen, hogy a férfi el is találta a madarakat. A férfi ellen feljelentést tettek állatkínzás kísérletének gyanúja és garázdaság miatt a rendőrségen – hangzott el a TV2 Tények című műsorában.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top