Aktuális

Ujj nélkül jött haza a kislány az iskolából

Fanni visszament játszani az iskola udvarára a barátnőivel az első tanítási napon, ám hazafelé egy kóbor kutya megtámadta és leharapta középső ujjának utolsó ujjpercét.

Még mindig nem tudja feldolgozni a történteket a tízéves Fanni, akinek leharapta egy kutya az egyik ujjpercét még az első tanítási napon Székesfehérváron. Fanni és barátnője épp végeztek a játékkal az iskolaudvaron, és elbúcsúztak egymástól. Fanni észrevette, hogy nincs bekötve a cipője, így lehajolt bekötni. Mikor felegyenesedett, már ott állt előtte egy nagy testű kutya, s az egyből harapott, majd eltűnt. A vérző kezű gyerek egy közeli házba csöngetett be segítségért, és ők értesítették a szülőket is – tudta meg a veol.hu.

Ujj nélkül jött haza kislány az iskolából
Képünk illusztráció

A szülők rendőrségi bejelentése után a helyi ebtelep munkatársainak két napba és némi kergetőzésbe telt, míg befogták a kutyát, ami korábban egy hajléktalan férfié volt. A menhely munkatársai szerint az incidens óta lenyugodott a jószág, és ha megtanulja a társas együttélés szabályait, keresnek neki befogadó családot.

Fanni azóta kerüli a kutyákat, saját kis jámbor házőrzőjük mellett sem érzi biztonságban magát. A három héttel ezelőtt történeteket még nem sikerült kihevernie. Az ujjperc nem lett meg, Fanni a sokkhatás miatt nem is kereste. A rendőrség a kutyatámadás kapcsán ismeretlen tettes ellen nyomoz, amíg az le nem zárul, nem ad ki információt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top