Aktuális

Gasztro-wellness, az élvezetek halmozása

Tudtad, hogy a vitaminok sokkal jobban hasznosulnak a szervezetben a bőrön át felszívódva, mint az emésztőrendszeren keresztül? Ezért válhatott a szépítő-kényeztető kezelések kitűnő alapanyagává többek közt az antioxidánsokban gazdag bor, a sokoldalú méz, a tonizáló gyümölcspálinka vagy a vitamindús sör.
Gasztro-wellness, az élvezetek halmozása

A nagy gyógy-wellness hagyományokkal rendelkező Danubius-szállodáknak vitathatatlanul erős pillére a gasztronómia is, ezért magától értetődően jött az ötlet a kettő házasítására – így született meg a gasztro-wellness fogalma. A frissítő-regeneráló, bőrszépítő gasztro-wellness kezelések egyre népszerűbbek a Danubius wellness-szállodákban. Ugye Te is kipróbálnád őket?

Borban az egészség

Azt biztos tudod már, hogy a bor kis mennyiségben orvosság, de azt is hallottad vagy tapasztaltad már, hogy a borral végzett testkezelések javítják az általános közérzetet és a bőr minőségét?

Feltétlenül próbáld ki a Borkrém masszázst, amit híres magyar borokból készített masszázskrémmel végeznek. Lehet bőrtápláló vagy bőrmegújító, nyugtató vagy serkentő hatású, amire éppen szüksége van testednek-lelkednek.

Gasztro-wellness, az élvezetek halmozása

A vörösboros pezsgőfürdő során a kellemesen meleg vízzel teli pezsgőfürdős kádba vörösbort öntenek. A fúvókákból minden irányból érkező buborékok és a vízáramlás gyengéden masszírozzák az izmokat, miközben a bőr felszívja az értékes hatóanyagokat tartalmazó nedű antioxidánsait.

Méregűző méz

Lassan már a csapból is az folyik, hogy méregteleníteni muszáj, mert a méreganyagok felhalmozódása különféle betegségeket idézhet elő. A méz csodafegyver lehet a méregtelenítésben, kényeztessük vele minél gyakrabban a bőrünket!

A Méregtelenítő mézes hátkezelés során a masszőr a speciális mozdulatok segítségével vákuumhatást ér el, így a méz értékes összetevői mélyen bejutnak a bőrbe, gyógyító ingerek érik a belső szerveket és a felhalmozódott méreganyagok távoznak a szervezetből. Jó hír, hogy a méz bőrfeszesítésre és rugalmasításra is alkalmas.

Gasztro-wellness, az élvezetek halmozása

Édes kényeztetés

A bőrtápláló csokoládé-méz masszázs egy igazi szertartás, ha teheted, ne hagyd ki! Ötvözi a hagyományos szárazkefe-masszázs, valamint a csokoládé-méz relaxáló masszázs áldásos hatásait. A szárazkefe-masszázs radírozó hatása előkészíti a bőrt, míg a lágy, ugyanakkor mély, simító mozdulatokkal végzett relaxációs masszázs a teljes ellazulásáról gondoskodik. A speciális csokoládés-mézes masszázs gél víz hozzáadásával lágy emulzióvá válik, és maradéktalanul beszívódik. És a bőröd nemcsak bársonyosan simává, de ellenállhatatlan csokoládéillatúvá válik a kezelés végére!

Férfias és nőies finomságok

A Sós-pálinkás testradír bázikus fürdővel egy régi magyar népi hagyományon alapul. Sót és gyümölcspálinkát kevernek össze masszázsolajjal, amelyből egészen különleges, sűrű testradír keletkezik. Az egész testfelületen egyenletesen bemasszírozott keverék megszabadít az elhalt hámsejtektől, a bőr megtisztul, puhává és bársonyossá válik. A kezelés lúgosító hatású, alkáli sót tartalmazó fürdővel ér véget.

Az Aphrodité-pakolás során a környezeti ártalmak miatt megviselt bőrt szárazkefe-dörzsöléssel készítik fel a vitaminokban, természetes ásványi anyagokban gazdag tejszín-méz-narancsolaj pakolás minél teljesebb értékű befogadására. A pihenőidő letelte után gyengéd, simító mozdulatokkal teszik teljessé a hatóanyagok felszívódását.

Gasztro-wellness, az élvezetek halmozása

További ínyencségekért látogasd meg a www.danubiushotels.hu weboldalt, és őszi wellnesspihenésed alkalmával élvezd a Danubius szállodáiban a gasztro-wellness kényeztetés csodálatos pillanatait!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top