Aktuális

Felgyújtotta magát egy színésznő

Felgyújtotta magát egy színésznő a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal előtt hétfőn. Elsőfokú égési sérülésekkel vitték kórházba.

Benzint öntött a ruhájára és felgyújtotta magát egy negyvenhét éves nő a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal előtt. A korábban a városban dolgozó színésznőt a brassói sürgősségi kórházba szállították, ahol a mellkasán és a karján elszenvedett elsőfokú égési sérüléseket ellátták. A rendőrség azon van, hogy kiderítse a nő indítékát.

Az MTI-nek a város polgármestere, Antal Árpád elmondta, hogy korábban hosszasan beszél telefonon a nővel, aki 2010-ben felmondott a helyi román nyelvű Andrei Muresanu Színháznál. Most azért lobbizott, hogy újra vegye fel színészi állományba őt a város. A polgármester közölte vele, hogy ha meghirdetnek egy állást, arra ő is jelentkezhet, s ha ő lesz a legjobb, alkalmazni is fogják.

Sepsiszentgyörgy két színházát, a Tamási Áron Színházat és az Andrei Muresanu Színházat is a város tartja fenn, ezek azonban önálló intézményekként működnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top