Aktuális

Cudar idő közelít, jön a hamisítatlan ősz

Sajnos már csak alig egy-két napig élvezhetjük a szeptemberi nyarat. Jövő héten ugyanis beköszönt a hamisítatlan ősz. Cudar idő közelít.

Már pénteken is megerősödik a gomolyfelhősödés, azért a nap is kibújhat még. Záporra egyelőre csak az Északi-középhegységben lehet napközben számítani. Délutántól aztán nyugat felől egyre több felhő sodródik fölénk, melyekből estére zivatarok is kialakulhatnak, elmosva a péntek esti szabadtéri programokat. A szél megerősödik, a hőmérsékletek még 27-31 fok között alakulnak, késő estére 19-24 fok közé süllyednek.

A szombaton sok helyütt ébredhetünk esőre, zivatarra, de a hőmérsékletek még nem esnek vissza oly nagyon. A legmelegebb órákban 25 fokig kúszik fel a hőmérők higanyszála. Vasárnap a felhők mellett némi napsütésre is számíthatunk a szombatihoz hasonló hőmérsékletekkel.

Hidegfront hatására hétfőtől jelentősen változik az időjárás, újabb zivatarok érik el hazánkat, a hőmérséklet is visszaesik, a hét további napjain pedig egyre borongósabb, felhősebb égbolt mellett egyre alacsonyabb hőmérsékletek valószínűsíthetők. A hét közepén már a 20 fokot sem éri el a mutató a kora délutáni órákban. Beköszönt hát a hamisítatlan ősz.

Jövő héten beköszönt az ősz

Vége a nyárnak, jövő héttől itt a hamisítatlan ősz

(Kiderül)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top