Aktuális

Lezenélte a lagzit, aztán a lopott kocsival kirakatba hajtott

Egy helyi lakodalomban zenélt az a 17 éves fiú, aki a jelek szerint a buli közben nemcsak a zenegépet kezelte, hanem néhány pohárkával a szomját is oltotta. Jobb híján hazafelé menet elkötött egy autót, majd – miért is ne? – egy kirakatba hajtott vele.

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a körömi férfit, aki egy esküvőn zenélt, majd igencsak ittas állapotban, jogosítvány nélkül, mindezt pedig tetézve, lopott autóval indult haza. És itt még nincs vége a történetnek, hiszen a lakodalmas zenész fiú még balesetet is okozott.

A mindössze 17 éves fiú szeptember 13-án a hajnali órákban Hernádpetri külterületén egy vadászház elől lopta el az autót, majd a a gépkocsival belezúgott a település egyik boltjának kirakatába.

A rendőrök a férfit kihallgatták, aki beismerte tettét. A nyomozóknak elmondta, egy esküvőn zenélt, ahonnan hazafelé indult, majd – a nem kevés alkohol hatására, amit a lakodalomban elfogyasztott – úgy gondolta, inkább autóval folytatná útját, aztán már csak a balesetre emlékezett. A gépjárműből készpénz is eltűnt, ezt a nem elhanyagolható részletet a tolvaj fiú ugyanakkor egyáltalán nem tudta fölidézni.

Lakodalomban zenélt, ittasan autót lopott, majd kirakatnak ütközött

Megnézem
Összes kép (1)

A vadásztársaság háza elől lopta el az autót a lakodalomból hazatartó tolvaj

(Police)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top