Aktuális

Taxisok vertek meg egy külföldi párt Budapesten

Szólt az utas, hogy kicsit túlzás, ha ezer forintonként ugrik a taxióra, ezért megverték a külföldi férfit, barátnője viszont "csak" a gázsprayből kapott.

Újabb hihetetlen hír az Uberhez képest biztonságos és olcsó, sárga színű személyszállító kisiparosok szürke hétköznapjairól: taxisok kis híján meglincseltek egy külföldi párt Budapesten, hétfő hajnalban. Az Origó úgy tudja, hogy a Thököly út és a Zichy Géza utca sarkán körülbelül 20 taxis figyelte érdeklődve félkörívbe rendeződve, ahogy három-négy társuk egy földön fekvő embert ver.

Kiderült, a taxióra valamilyen műszaki hiba miatt ezer forintonként ugrott, az utas pedig ezt tette szóvá. A megvert és kirabolt párhoz rendőrt hívtak, akik negyedóra alatt értek ki a 200 méterre lévő kapitányságról.

A rendőrségen az Origó kérdésére annyit megerősítettek, hogy a Zuglói Rendőrkapitányság önbíráskodás miatt nyomoz, egy férfit előállítottak az ügyben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top