Aktuális

Ez történik ma, Ördög Nóra születésnapján

Budapesten csütörtök reggel 06:16-kor kel fel a Nap, és 19:05-kor nyugszik. Ördög Nóra szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2016. IX. 8.

1636-ban ezen a napon alapították meg a Harvard Egyetemet, 1930-ban piacra dobták a celluxot, 1966-ban az NBC műsorára tűzték a Star Trek első epizódját, 1981-ben pedig megszületett Ördög Nóra tévés.

Ez történik ma, Ördög Nóra születésnapján

Mai mottónk:

A testvérek többnyire közel állnak egymáshoz, de ikernek lenni olyan kötelék, amit hétköznapi testvérek soha nem foghatnak fel. Az első naptól barátok voltunk.

B. N. Toler

Névnap:

Szeptember nyolcadika Adrienn, Mária, Alán és Koriolán napja.

Szeptember nyolcadikán született:

Lékó Péter sakkozó, Marian Cozma kézilabdázó, Pink énekesnő és Ördög Nóra műsorvezető.

Időjárás:

Csütörtökön sok napsütés várható, bár a déli és nyugati országrészben eleinte lehet némi felhő az égbolton, csapadék nélkül. A keleti-délkeleti szél legfeljebb délen, délnyugaton élénkül meg. A legmelegebb órákban 27-31 fok várható. 

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Nagyon szívesen intéznéd úgy a dolgokat, hogy egy kicsit egyedül lehess. De hát miért is ne tehetnéd ezt meg?”A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top