Aktuális

Elveszítette szüleit, rendőr ölelte az egy hónapos babát

A szomszédok a szűnni nem akaró gyereksírás miatt hívták ki a rendőröket. Ami a házban várta őket, arra nem lehettek felkészülve.

Még a sokat látott alabamai rendőröket is megviselte az, amit az egyik helyi család otthonában találtak kedd éjjel. A hatóságokat a szomszédok riasztották este kilenc körül a szűnni nem akaró gyereksírás miatt – tudósít az AL.com amerikai hírportál. Mint később kiderült, a szülők azért nem tudták ellátni síró gyermekeiket, köztük egy egy hónapos kislányt, mert túladagolták magukat.

A WBRC beszámolójából kiderült, hogy az apán már a kiérkező mentők sem tudtak segíteni. Feleségét kritikus állapotban szállították az egyik közeli kórházba. Jelenleg is gépek tartják őt életben. A pár négy gyermekét a hatóság vette gondozásba, ám a kiérkezésükig a rendőrök vigyáztak rájuk, köztük a 34 éves rendőrtiszt, Michelle Burton.

A rendőrnőről még egy megható fotó is készült, ahogy a legkisebb gyermeket altatja. A fotót egy nappal később a férje osztotta meg saját Facebook-oldalán, hogy így tisztelegjen felesége nem mindennapi elhivatottsága előtt.

Elveszítette szüleit, rendőr ölelte az egyhónapos babát

“Michelle este felhívott, hogy elmondja, csak későn ér majd haza, mert egy négygyermekes család házánál teljesít szolgálatot. Az este további részét a házban töltötte, és a gyerekekre vigyázott. Hajnali négykor ért haza” – írta a férj, majd hozzátette, sosem látta még olyan gyönyörűnek a feleségét, mint ezen a képen.

Olvass még több megható rendőrtörténetet az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top