Aktuális

Ikra helyett undorító dolgot talált a bolti halban – videó

Friss makrélákat vett a helyi Auchanban egy lengyel férfi, és amikor otthon kibelezte őket, a halak béltartalma megmozdult a konyhapulton.

A lengyel Marcin Dobas csak egy friss halból készült vacsorát szeretett volna, helyette élete egyik legundorítóbb dolgával találkozott. Egész, frissen fogott makrélákat vásárolt a lengyelországi Lomiankiban lévő Auchan halpultjánál, amit otthon maga pucolt meg. A hasüreg felvágása után a konyhapultra buggyanó béltartalom egyszer csak megmozdult. Mint később kiderült, fonalférgek voltak a halban.

Igen gusztustalan videó, csak erős gyomrúak kattintsanak. Tényleg.

Marcin felvette videóra a tekergőző férgeket, és feltöltötte a közösségi oldalára. Majd a halakat férgestül visszavitte az áruházba, ahol természetesen visszavették, és kárpótolták a lengyelt. Ennek ellenére jelentette az esetet a helyi ÁNTSZ-nél is, és kérte az áruház átvizsgálását.

Az áruház szóvivője a Dailymailnek elmondta, hogy a halak is szigorú állatorvosi ellenőrzés után kerülnek a pultba, de mindig van kockázata annak, hogy a tengerekből és óceánokból fogott nyers halban fonalférgek élnek. A férges halak húsa megfelelő hőkezelés után ehető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top