Aktuális

Egy Facebook-poszt változtatta meg az idős étteremtulajdonos életét

Egyetlen Facebook-poszt és a korábban ürességtől pangó helyett azonnal megrohamozták a vendégek!

Kész szerencse, hogy a 31 éves Colin Ross annyira másnapos volt, hogy nyugis, családias éttermet keresve épp a Whitbie’s Fish and Chips étterembe tért be. A kanadai vendéglátó egységben – a névhez híven – fish and chipset rendelt, de ebédelés közben nem tudta nem észrevenni, hogy a hely kong az ürességtől. Azt mondjuk nem értette miért: az étterem tiszta volt, a hal ízletes, John McMillan, a 70 éves tulajdonos kedves és készséges.

Egy Facebook-poszt változtatta meg az idős étteremtulajdonos életét 

Mikor Ross érdeklődni kezdett az üzlet felől, az idős férfi elpanaszolta, hogy szinte nincs is vendége, a bolt pedig olyan rosszul megy, hogy saját magát sem tudja eltartani belőle. A felháborodott férfi azonnal a Facebookhoz folyamodott segítségért, ahol megosztotta az étterem történetét ismerőseivel – a poszt 8000 megosztást kapott, McMillan éttermében pedig néhány nappal később már 500-an szerettek volna halat enni.

Egy Facebook-poszt változtatta meg az idős étteremtulajdonos életét

A történet azóta körbejárta a világot, McMillan pedig azt mondja, végre valóra válhatott álma: olyan éttermet vezet, amit imádnak az emberek.

BrightSide

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top