Aktuális

A nyílt utcán fogdosták a kétgyermekes anyuka mellét

Szeged egyik közterületi ivókútjánál műanyag palackba töltött vizet az édesanya, amikor gyermekei szeme láttára egy ott várakozó idegen férfi megfogta a mellét.

Még augusztus elején történt az eset, amikor az egyik szegedi közterületi ivókútnál várakozott két gyermekével az édesanya, hogy a nála levő műanyag flakonokba vizet töltsön. Ugyanezt tette az ismeretlen férfi is, aki miután megtöltötte az üvegét, átadta a lehetőséget a fiatal nőnek. Amikor az édesanya a kútnál elkezdte a vizet tölteni a palackba, az idegen férfi váratlanul mellé lépett, és átnyúlva a nő karjai alatt a mellét fogdosta. Az édesanya felháborodottan kérte számon a férfitől, mégis mit gondol magáról, mire az felpattant a biciklijére és eltekert a kúttól.

A molesztálást a nő bejelentette a rendőrségen, ügyében a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé a férfit. Az ügyészség a molesztáló férfit szeméremsértés vétségével vádolja, a perben a Szegedi Járásbíróság dönt majd.

(Délmagyar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top