Aktuális

Kivégeztek két embert Nyíregyházán – frissítve

Fegyveres támadás történt Nyíregyházán, kivégeztek egy építési vállalkozót és vele a feleségét. A támadó elmenekült a helyszínről.

Egy házaspárt saját házukban lőttek le ma délután Nyíregyházán – olvasható a szabolcsihir.hu-n. Az információk szerint Nyíregyháza lakónegyedében egy fegyveres berontott a Friss utca egyik családi házába, és az ott élő házaspárt lelőtte, majd elmenekült a helyszínről.

MTI Fotó: Taipusz Attila
MTI Fotó: Taipusz Attila

Az MTI információi szerint a Friss utcai családi házba kiérkező mentők egy negyvenéves nőt holtan találtak, negyvenkilenc éves férjét pedig életveszélyes fejsérülésekkel a nyíregyházi traumatológiai centrumba vitték. A Blikk információja szerint a férfi a kórházban belehalt sérüléseibe.

MTI Fotó: Taipusz Attila
MTI Fotó: Taipusz Attila

A tragédia délután négy körül történt, a házaspár utcára rohanó kislánya kért segítséget a szomszédoktól. A rendőrség helikopterrel is keresi az elkövetőt.

A szon.hu szerint egy építkezési vállalkozó és családja az érintett, akik tavasszal költöztek a Friss utcai házba. A környékbeliek egy fehér felsős, csuklyás elkövetőről beszélnek, aki biciklin menekült el. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top