Aktuális

Kirúgta a hivatalnokokat, mert senkit nem talált vasárnap az irodában

Kirúgta a magas beosztású dolgozókat a miniszterelnök, mert vasárnap reggel 7 órakor senkit sem talált a hivatalban. Meghökkentő? Dubajban még erre is akad példa.

A dubaji városi kormányzat több vezetőjét rúgta ki a város uralkodója, aki egyben az Egyesült Arab Emírségek miniszterelnöke is, mert vasárnap reggel senkit sem talált a hivatalban. Mindez meglehetősen spártainak hangzik, ugyanakkor nagyon is érthető döntés annak fényében, ha tudjuk, az országban a munkahét vasárnappal kezdődik.

A meglepetésszerű látogatásról készített videó futótűzként terjed a világhálón. Igencsak vicces, amint a sejk zavartan téblábol, mert senkit nem talált az irodában. Könyvecskét lapozgat arra várva, majdcsak befut az első hivatalnok.

Az igencsak kínos esetet követően a miniszterelnök kilenc magas rangú tisztségviselőt rúgott ki, köztük a jogi tanácsadót, a jogi ügyek igazgatóját és helyettesét, valamint hat osztályvezetőt. A hivatalos közlemény szerint megköszönte munkájukat, és sok szerencsét kívánt nekik…

(Vaol)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top