Aktuális

Nem tetszett a körömi orgazdának a lopott kutya

Miután a tolvajok nem tudták eladni a kutyát, megzsarolták az állat gazdáját. Végül a rendőrség szerezte vissza az ebet.

Vádemelést javasolnak a felsőzsolcai rendőrök a 63 éves Zs. Andrással és fiatalkorú társával szemben, mert a gyanú szerint a két bőcsi férfi lopott el februárban egy kutyát egy udvarból.

Megpróbálták eladni az ebet, Köröm településen találtak is rá vevőt, aki azonban elégedetlen volt a kutyával, így meghiúsult az üzlet.

A tolvajok így előadták a kutya gazdájának, hogy “tudják, ki találta meg elveszett kutyáját”, és némi pénzért meg tudják mondani, hol van a jószág.

A sértett azonban értesítette a rendőrséget, és az ellenmondásos vallomások miatt hamar kiderült az igazság, és visszakapta eltulajdonított kutyáját.

Zs. Andrással szemben a nyomozók kiskorú veszélyeztetése miatt is eljárást kezdeményeztek, mivel egy fiatalkorú fiút és egy gyermekkorút is rábírt a kutyalopásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top