Aktuális

Újabb szaftos szexbotrány robbant a Fehér Házban

Hillary Clinton nevét újabb szexbotrányban emlegetik. Míg sok évvel ezelőtt férje félrelépése kavarta fel a kedélyeket az Egyesült Államokban, ezúttal közvetlen bizalmasa keveredett a pletykák kereszttüzébe. A bizonyítékok szerint nem is alaptalanul.

Anthony Weiner karrierjének éppen szexbotránya vetett véget 2011-ben. Kiderült ugyanis, hogy a férfi az interneten ismerkedett nőkkel, fényképeket, videókat tett közzé nemi szervéről és a szerelmi együttlétekről. A botrány óriási port kavart öt évvel ezelőtt. A felvételeket a Weiner New York polgármesteri székéért 2013-ban folytatott kampányáról szóló filmbe is beillesztették. Újabb pikantéria, hogy idén, az elnökválasztás kellős közepén Weiner címmel a sztori a mozikba kerül. Weiner felesége, a negyvenéves Huma Abedin Hillary Clinton legfőbb bizalmasa.

A napokban újabb Weiner-videók és fotók bukkantak fel, melyek tanúsága szerint a férj csöppet sem hagyott fel csapodár életvitelével. Változatlanul interneten küldözget képeket és videókat a férfiasságáról. Az egyik képen ráadásul még négyéves kisfia is látható a háttérben. “Valaki felágaskodott az ágyamban” írta a magáról képeket küldő Weiner egyik hölgyismerősének. Pechére a nő a republikánus elnökjelölt, Donald Trump támogatója, a képet pedig a szöveggel együtt elküldte a New York Post szerkesztőségébe.

Kirobbant a Fehér Ház újabb szaftos szexbotránya, mely éppen elegendő indokot szolgált, hogy Weiner feleségénél végleg beteljen a pohár. Huma Abedin közleményben tudatta, elválik férjétől: “Hosszú és fájdalmas mérlegelés és házasságom megmentésének kísérlete után úgy döntöttem, hogy különválok a férjemtől” fogalmazott a többször megalázott asszony.

Donald Trump persze azonnal reagált a közleményre, “bölcs döntésnek” nevezte Abedin bejelentését, de nem állta meg, hogy ne szúrjon oda Hillary Clintonnak: “Aggódom az országunkért, mert Hillary Clinton óvatlanságában és felületességében hagyta, hogy Weiner ilyen közel kerüljön rendkívül bizalmas információkhoz. Ki tudja, mit tudott meg, és miről beszélt? Ami újabb példája Clinton rossz ítélőképességének.”

Újabb szaftos szexbotrány a Fehér Házban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top