Aktuális

Fegyverarzenált találtak a gázoló orvhalásznál

Előzetes letartóztatásba került az az orvhalász, aki életveszélyes sérülést okozott egy biciklistának, amikor autójával elgázolta, de segíteni nem állt meg.

Békésszentandráson történt még augusztusban, hogy egy autós elgázolt egy biciklist, és továbbhajtott, a cserbenhagyott bringás életveszélyes sérüléseket szenvedett. A gyanúsított bizonyára észlelte az ütközést, mert az autó szélvédője pókhálósra tört a felrepülő és becsapódó gyalogos súlya alatt. Megállás nélkül hazahajtott, majd egyből nekiállt az autó javításának.

A rendőrök lakossági bejelentés után fogták el az elkövetőt, akinek autójában elfogásakor 30 kg élő halat találtak a járőrök, békésszentandrási házának átkutatásakor pedig légpuskákat, sportfegyvereket, továbbá egy házilag készített fegyvert és halászhálókat is találtak.

Ez már elég alap volt ahhoz, hogy a negyvenhárom éves cserbenhagyó ellen orvhalászat vétsége miatt is nyomozást indítsanak a rendőrök. Mivel félő volt, hogy szabadlábon hagyása mellett befolyásolná a két nyomozás tanúit, illetve fennáll a bűnismétlés veszélye, ezért  30 napra előzetesbe rakták a gyanúsítottat.

Forrás: ugyeszseg.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top